Brezplačno na odprtje Byblosa

Foto: Arhiv izvajalca
Foto: Arhiv izvajalca
Byblos v Poreču le odpira svoja vrata. V petek, 1. julija, se bo torej prvič v letošnji poletni sezoni zatreslo in zabliskalo z Ericom Prydzom, Kryomanom in Luisom Diablom. Če ste polnoletni in lačni poletnih vibracij, rešite kviz, srečnim izžrebancem bomo podarili pet vstopnic.
Oglej si celoten članek

Na odprtje prihaja eden vodilnih glasbenikov novega tisočletja, didžej in producent Eric Prydz, ki je osvojil svetovno klubsko sceno s himno Call On Me in enim najbolj erotičnih videospotov v zgodovini MTV. Nato je pod psevdonimoma Pryda in Cirez D preuredil še elektronsko podzemlje, z legendarnimi Pink Floyd pa združil moči v skladbi Proper Education.

Sledila je nova serija alternativnih uspešnic in remiksov, na vrhove glasbenih lestvic se je predlani vrnil s še eno plesno klasiko Pjanoo. Letos nadaljuje pohod s šovom E.P.I.C. in navdušuje z novim hitom Niton (The Reason).

Na vroči otvoritvi kluba Byblos v Poreču ga bodo spremljali ibiška multimedijska atrakcija Kryoman, piroman Luis Diablo iz Amnesie in še nekateri izbrani klubski performerji. To pa bo šele prva v vrsti zabav, ki se bodo to poletje zvrstile le dobro uro vožnje iz Ljubljane.

Byblos, ki sprejme približno 4000 obiskovalcev, je namreč oddaljen le dobro uro vožnje iz Ljubljane oziroma pol ure iz Kopra, zato ne preseneča, da je znan tudi kot "največji in najboljši slovenski klub" (60 odstotkov gostov je iz Slovenije), pred dvema letoma pa je bil uvrščen tudi med sto najboljših klubov po anketi britanske revije DJ Magazin.

Žurnal24 petim polnoletnim srečnežem podarja po eno vstopnico, zato hitro rešite kviz na desni strani in bodite korak bližje vroči zabavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.