Brez ličil: Prepoznate 35-letno igralko?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvič po objavi vesti, da se je poročila, ujeta v javnosti.
Oglej si celoten članek

Paparaci so na ulici v Londonu ujeli komičarko Leno Dunham, ki sedaj ponosno nosi poročni prstan. Konec septembra se je namreč poročila z glasbenikom Luisom Felberjem.

Igralka je v pisani opravi kadila, medtem ko je njen mož čakal na taksi.

Foto: Profimedia lena dunham

Zakonca sta se spoznala januarja preko skupnih prijateljev. "Deset let sva skrajšala na 10 ur in si namesto šestih mesecev ali enega leta vzela en mesec za načrtovanje poroke,“ je za Vogue povedala Lena.

Poroka je potekala v manjšem krogu v bohemskem klubu Union Club v Sohu v Londonu. Taylor Swift je bila ena od zvezdničinih družic. 35-letna nevesta je tistega večera nosila tri obleke modnega oblikovalca Christpherja Kana, ženin pa se je odločil za obleko oblikovalke Emily Bode

"Moje prijateljice so z mano prestale veliko težkih stvari, tako da je bilo praznovanje nečesa lepega in skupno druženje res nekaj posebnega,“ je še povedala Lena, za katero je res težko obdobje. Zaradi endometrioze so ji leta 2018 odstranili maternico.

Foto: Profimedia lena dunham

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.