Brejkajte z grofom Moneyshotom

Foto: Žurnal24 V Moneyshotovih miksih se najde vse od hip hopa, brejkov, jazza do funka, popa i
Ekipa P4B, ki v K4 prireja večere Mashin’, v domače loge pa bodo tokrat pripeljali grofa električnih brejkov, ki sliši na ime DJ Moneyshot.
Oglej si celoten članek

Grof električnih brejkov, skrečanja in akapel, DJ Moneyshot, ki se nadvse rad poigrava tudi z mikstejpi, bo s svojo kronico blestel tudi v ljubljanskem podzemlju. Komur še ni jasno, za koga pravzaprav gre, naj malo pobrska po spletu in se potopi v vibrirajoči se svet radijskih šovov, ki jih obvladuje britanska ekipa Ninja Tune.

Moneyshot je skupni imenovalec za eklektični okus nadebudnega didžeja in njegovih izkušenj, ki si jih je nabral med nastopi na velikih festivalih, obenem pa je tudi ime nove generacije Solid Steel didžejev.

Za dobro mero okusne porcije električnih beatov bo za gramofone poprijel še hip hop maestro Gramatik z ekskluzivnim live actom, v katerem boste lahko slišali material s prihajajočega albuma Street Bangerz vol. 4, na malem plesišču pa bo zazvenelo, kar je najglobljega v bobnu in basu.

Cena vstopnice do polnoči je 8 evrov, pozneje 10 (študent 9).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.