Brat Drew Barrymore živi na cesti

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Našel se je še en brezdomec, ki ima zelo slavno in bogato sorodnico.
Oglej si celoten članek

Po Anthonyju Cicconeju, bratu pevke Madonne, ki živi na ulici in za svoje revno življenje krivi bogato sestro, se je našel še en brezdomec s slavnimi sorodniki. John Barrymore se po ulici sprehaja v majici, na kateri piše, da je brat slavne Drew Barrymore. V bistvu je njen polbrat. "Drewin polbrat je že lep čas brezdomec. Vzel sem ga pod svojo streho, a ker se je začel neprimerno vesti, sem ga vrgel ven. Drew mu doslej še ni pomagala in tega ji tudi ne zamerim," je izdal prijatelj slavne igralke.

Zvezdničin oče John Drew Barrymore je umrl leta 2004. Kot poročajo, je tudi on živel kot brezdomec. Čeprav je Barrymore zapustil hčerko in njeno mater, mu je Drew vsako leto nakazovala 74 tisoč dolarjev (55 tisoč evrov) in mu tako polepšala zadnja leta življenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.