Brat Demi Moore v ječi

Foto: AAR/Fame Pictures
Foto: AAR/Fame Pictures
Igralka očitno ni edina v družini, ki se je znašla v težavah.
Oglej si celoten članek

Medtem ko se hollywoodska zvezdnica Demi Moore trenutno zdravi na kliniki Cirque Lodge zaradi anoreksije in odvisnosti od tablet, pa njen polbrat James Craig Harmon v Teksasu služi desetletno zaporno kazen zaradi fizičnega napada na svojo takratno zaročenko Tasho Marie Lee leta 2005, poroča ameriški Star Magazine. "S telefonom jo je večkrat udaril v glavo in ji pri tem prizadel resne telesne poškodbe," navajajo na policiji. "Rekel ji je, da lahko naredi, da bo videti kot samomor."

Težavni James, ki ima z Demi skupnega očeta, se je za rešetkami sicer znašel že v preteklosti, in sicer zaradi posedovanja drog in orožja. Tokrat naj bi na prostost prišel leta 2015.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.