Brat Anistonove živi kot nomad

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Polbrat Jennifer Aniston živi daleč stan od žarometov slavne sestre, ki pa je vseeno imela vpliv na njegovo življenje.
Oglej si celoten članek

Nekateri zvezdniki so s svojimi brati in sestrami kot eno, kar pa ne velja za Jennifer Aniston in njenega 20 let mlajšega polbrata Alexa Johna. AJ je za Dailymail.co.uk priznal: "V šoli so me nenehno spraševali o  njej, to je bilo več let izjemno nadležno." Alex, ki danes živi povsem drugačno življenje od svoje slavne sestre, je v preteklosti zelo trpel v senci slavne sestre.

24-letnik danes živi kot nomad. Od Los Angelesa do Aljaske je potoval le z vzmetnico v svojem kombiju, konec avgusta pa se je udeležil festivala v Nevadi, kjer se je prikazal z irokezo in številnimi tetovažami. Je njegovo življenje na robu izbira ali frustracija?
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.