Brad Jen osebno čestital za zaroko

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Brad Pitt je osebno poklical Jennifer Aniston in ji čestital ob zaroki z Justinom Therouxom.
Oglej si celoten članek

Brad Pitt je svoji nekdanji ženi Jennifer Aniston ob zaroki z Justinom Therouxom iskreno čestital, vso srečo pa njemu ob prihajajoči poroki z Angelino Jolie želi tudi Jen. Brad naj bi se po poročanju časopisa The Mirror celo pošalil, ali lahko pričakuje povabilo na poroko. "V šali je vprašal, ali naj si rezervira datum, in oba sta se smejala, vendar ji je dal resno vedeti, da je vesel zanjo in za Justina. Zaželel ji je, da bi bila zelo srečna v zakonu, prav tako pa mu je vse lepo v zakonu z Angelino zaželela tudi ona," je za omenjeno revijo izdal vir.

Foto: FameFlynet Jennifer Aniston Jen in Justin (na fotografiji) sta se zaročila pretekli petek na Justinov 41. rojstni dan. Veseli dogodek se je zgodil v restavraciji Blue Hill v New Yorku. Jen je po navedbi vira prejela osemkaratni diamant. "Takoj ko sta se zaročila, je Jen poklicala prijatelje in jim povedala veselo novico. Bila je presrečna. Povedala je, da je prstan prekrasen, čisto je bila prevzeta nad njegovo velikostjo in lepoto," je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.