BQL prosita za pomoč, pogrešan je brat

Vsi so v skrbeh.
Oglej si celoten članek

Rok in Anej Piletič sta na Facebook strani svoje skupine BQL prosila za pomoč pri pogrešani osebi. "Naš basist Uroš Zupan pogreša svojega brata. Če lahko kdorkoli z delitvijo pomaga do kakršnekoli informacije bomo vsi hvaležni. Hvala," sta zapisala nad fotografijami in opisom pogrešane osebe.

Več informacij pa je podanih v objavi, ki sta jo delila: "Prosimo za pomoč pri iskanju slovenskega prijatelja, ki je pogrešan od srede, 6. septembra. Slovenijo zapustil v Taranto, kjer je imel tedenski delovni termin. Potuje sam v svojem črnem Volkswagen kombiju (slika priložena spodaj). Ob koncu del je nameraval obiskati okolico. Zadnje novice, ki jih je posredoval, so slike plaže, kjer je bival s kombijem (slika spodaj). Njegova družina ve le, da bi se v Slovenijo vrnil preko Barija. Prosimo za pomoč pri lociranju kombija, da bi lahko nadaljevali z iskanjem. Če opazite kombi, vas prosimo, da nemudoma kontaktirate policijo. Najlepša hvala za pomoč."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:04 16. September 2023.

    Čudno napisano!

  • 15:43 15. September 2023.

    Cool bedno, če se mene vpraša..Tako običajno iščejo pogrešane živali...

  • 08:58 15. September 2023.

    A tko se zdaj dela reklama

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.