Bowie presenetil na spletu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Zadnji album Davida Bowieja je izšel pred 10 leti.
Oglej si celoten članek

David Bowie je po letih molka na svoj 66. rojstni dan javnost presenetil z nepričakovano spletno objavo novega singla Where Are We Now?.

Pesem legendarnega rockerja, ki v živo ne nastopa že od leta 2006 in se je v tem času tudi redko pojavljal v javnosti, je napovedala novi album The Next Day, ki bo izšel marca, obenem pa je vsaj delno pregnala ugibanja o njegovem slabem zdravstvenem stanju. Skladbo je napisal Bowie, produciral jo je njegov dolgoletni sodelavec Tony Visconti, videospot zanjo pa je posnel Tony Oursler, ki se ozira na Bowiejevo bivanje v Berlinu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.