Borut Pahor tega turista skoraj spravil v jok

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pa ne namenoma ...
Oglej si celoten članek

Nekdanji predsednik republike Slovenije, Borut Pahor, tudi po koncu svojega mandata ni izgubil veselja do Instagrama, kjer še vedno pogostokrat deli utrinke iz svojega življenja. Tokrat je sledilcem zaupal izjemno simpatično anekdoto, ki se je pripetila na Kongresnem trgu. "Joj, no, spet sem spoilal," je začel svoj zapis, v katerem je razložil, da ga je v centru prestolnice ustavil Poljak, ki ga je prosil za fotografijo. Snidenje je potekalo zelo harmonično, nato pa je Pahor naredil napako ... 

"Med fotografiranjem mi nekaj govori, da se je zaročil ali nekaj takega. Potem pristopi tudi njegovo dekle, ki je iz Vietnama, in jaz ji čestitam za zaroko. Ona me debelo pogleda, on pa obupano skoraj v jok. 'Mr. President, jutri sem jo mislil presenetiti s prošnjo za zaroko na Bledu. OMG, grozno, nisem ga dobro poslušal, pokvaril sem mu presenečenje, ampak ona je bila pa presrečna," je zapis zaključil Pahor.

Verjamemo, da mu turist napake ni zameril ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 16:06 8. Julij 2024.

    spet samovščen poln samega sebe, sanja kako je pomemben, ker ga en tip hoče imet na felfiju in pohajkuje v …

  • 16:05 8. Julij 2024.

    Mi že vse skozi jokamo, ko nas je zadela naghba (po palestinsko nacionalna katastrofa), ki se sliši na Borat ali …

  • 12:42 8. Julij 2024.

    Ali je bil živalski vrt zaprt.... samo vprašam .....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.