Borut Pahor: O tej krajevni legendi njegova mama ne želi govoriti

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Borut Pahor razkril družinsko zgodbo.
Oglej si celoten članek

Predsednik Slovenije, Borut Pahor, in njegova mama, Iva Pahor Martelanc, sta si zelo blizu.

Pahor je že pred časom povedal, da nekdanji šivilji v življenju ni bilo z rožicami postlano, sedaj pa ji je velikokrat hudo, ko mora na račun slavnega sina poslušati kritike.

Pahor je na Instagramu spet delil utrinek iz preteklosti, fotografijo s praznovanja njegovega rojstnega dne, in razkril, da obstaja tema, o kateri njegova mama ne želi govoriti. "1968. Dobra tri leta po tem rojstnem dnevu je oče umrl. Krajevna legenda pravi, da je isti zdravnik, ki je spregledal njegovo bolezen, nekaj let kasneje rešil mamino življenje. Mama niti danes o tem ne želi govoriti,“ je zapisal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:55 18. December 2018.

    Uboga gospa ! Kaj vse morajo starši požreti na stara leta .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.