Bondov avto zletel v jezero

Foto: Žurnal24 Voznik je v nesreči dobil le nekaj modric.
Avto znamke Aston Martin, ki so ga nameravali uporabiti v novem filmu o Jamesu Bondu, je zletel s ceste in pristal v Gardskem jezeru.
Oglej si celoten članek

Kaskader, ki je vozil 240 tisoč ameriških dolarjev vreden športni avto na snemanje novega filma o Jamesu Bondu Quantum of Solace, je v ozkem ovinku zaradi močnega dežja zletel s ceste v Gardsko jezero, so povedali producenti filma. Povedali so še, da so voznika, ki je dobil le nekaj modric, potapljači hitro rešili in ga odpeljali v bolnišnico.

Zadnji od serije filmov o agentu 007, v katerem glavno vlogo spet igra Daniel Craig, bo na velika platna prišel še letos. Dele filma so doslej posneli na različnih lokacijah, kot so Anglija, Panama, Čile in Mehika, zdaj pa jih čaka še snemanje v Španiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.