Bond ne bo več pil martinijev

Foto: Žurnal24 james bond Foto: Žurnal24 james bond Foto: Žurnal24 james bond Foto: Žurnal24 james bond
James Bond bo odslej pil pivo Heineken.
Oglej si celoten članek

Daniel Craig v Londonu že snema novi film o Jamesu Bondu Skyfall, v katerem pa ne bo več užival v okusu pijače za ženske. Bond bo odslej namreč naročal pivo. "On je popoln moški za našo kampanjo. Pokazal bo, kako s pivom osvojiti lepotice," so sporočili s Heinekena. Za zdaj še ni znano, koliko je Heineken plačal za filmsko reklamo.

Bondu se je že v preteklosti spreminjal okus za pijače. Conneryjevi Bondi so prisegali na šampanjec Dom Perignon, konjak Hennessey, rum Mount Gay in vodko Stolichnaya. Bond, ki ga je upodobil Pierce Brosnan, pa je zamenjal avto. Namesto astona martina je vozil bmw. Kraljičin agent v nemškem avtomobilu?! Tega Britanci filmarjem še vedno niso oprostili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.