Bogatemu psu grozijo s smrtjo

Foto: Žurnal24 Psu je zapustila več milijonov dolarjev.
Malega maltežana, ki je podedoval več milijonov dolarjev, so z zasebnim letalom odpeljali na skrivno lokacijo, saj mu grozijo s smrtjo.
Oglej si celoten članek
Leona Helmsey, ki je umrla avgusta, je svoje milijone zapustila svojemu psu, maltežanu po imenu Troubles (Težave). Temu zdaj strežejo po življenju. Da se belemu kosmatincu ne bi zgodilo nič hudega, so ga z zasebnim letalom odpeljali na skrivno lokacijo na Floridi.

Policija pravi, da je Troubles prejel že dvajset groženj in da vsako jemljejo zelo resno. Pes je namreč lastnik osmih milijonov dolarjev in ogromne vile v Connecticutu. Helmseyjeva je svojemu ljubljenčku z dediščino želela zagotoviti razkošno življenje, ki ga je štirinožec vajen že od svojega rojstva. Njegova hrana, kozmetika, zdravstvene storitve in varnost namreč na leto stanejo 300 tisoč dolarjev. Takšnega razvajanja po njeni smrti brez milijonov verjetno ne bi bil več deležen.

Za zdaj se še ne ve, kdo si želi maltežanove smrti, kandidatov pa naj bi bilo dovolj, saj je kuža zelo napadalen. Ob njegovi smrti bo premoženje podedovala neka dobrodelna organizacija, njegovo trupelce pa bo pokopano poleg trupla skrbne lastnice. Če ste pomislili, da Helmseyjeva pač ni imela družine, ki bi bogastvo lahko podedovala, ste se zmotili. Dva vnuka je razdedinila, dvema pa je namenila po pet milijonov, kar je občutno manj, kot je podedoval Troubles.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.