Bobbi zapustila bolnišnico

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com
Bobbi Kristina, hčerka Whitney Houston, je že pri svoji družini.
Oglej si celoten članek

"Moja hči je obiskala zdravnike v Los Angelesu. Bolnišnico je že zapustila in se pridružila družini," je sporočil Bobbijin oče, glasbenik Bobby Brown.

Osemnajstletnica je po smrti matere doživela živčni zlom. Potem ko je spila več kozarcev alkohola, je Bobbi vzela še pomirjevalo in se zgrudila. Tistega tragičnega dne so jo v bolnišnico odpeljali kar dvakrat. "Bila je pod izjemnim stresom in popolnoma na tleh. Njena mati je bila njena najboljša prijateljica," je izjavila prijateljica družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.