Bobbi Kristini grozi zapor

Foto: Žurnal24 Bobbi Kristina je padla v slabo družbo. (Foto: Youtube)
Hčerka pevke Whitney Houston je bila vpletena v incident, zaradi katerega ji zdaj grozi zaporna kazen šestih mesecev.
Oglej si celoten članek

Osemnajstletna najstnica Bobbi Kristina Brown ima že dlje časa težave z drogami in alkoholom, tokrat pa jo je policija aretirala zaradi vpletenosti v incident, v katerem je prišlo do strahovitega streljanja. Mladoletnico so obtožili posedovanja alkohola, če jo spoznajo za krivo, pa ji grozi pol leta za rešetkami.

Družinski prijatelj je razkril, da je bila mati Whitney čisto iz sebe, ko je izvedela, da je bila njena hčerka vpletena v pijanski obračun. Najbolj "jo je groza, da je bila med prepirom prisotna tudi pištola ter da bi hčerko lahko ustrelili". Mati je Bobbi že odpeljala v Los Angeles, kjer ne bo pod vplivom slabe družbe, je še znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.