Bo tvegala življenje za še enega otroka?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
David Beckham je večkrat povedal, da si želi pet otrok. Njegova želja je za Victorio lahko usodna.
Oglej si celoten članek

David in Victoria Becham sta ponosna starša štirih otrok, Brooklyna (13), Romea (9), Cruza, (7) in Harper (11 mesecev). Nogometaš je tako navdušen nad očetovstvom, da si želi še najmanj enega otroka. "Tako srečna sva, da imava štiri zdrave otroke. Morda se bova odločila še za petega ali šestega. Kdo bi vedel?" je povedal zvezdnik nogometnih zelenic.

Njegova želja pa bi za nekdanjo pevko lahko bila usodna. Vicky je vse svoje otroke rodila s carskim rezom, zato zdravniki opozarjajo, da bi se nova nosečnost za Posh lahko končala tragično. Tveganje pri carskem rezu je namreč vsakokrat večje, zato več kot tri tovrstne porode odsvetujejo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.