Bo Schumiju prinesel srečo?

Foto: EPA
Foto: EPA
Našli so talisman, ki ga je Michael Schumacher med nesrečo izgubil.
Oglej si celoten članek

Michael Schumacher je že dobre tri tedne v umetni komi. Njegovo stanje je stabilno, zdravniki pa še vedno ne upajo napovedati njegove prihodnosti. Prav tako še ni znano, kdaj ga bodo zbudili iz kome.

Morda mu bo pri okrevanju pomagal talisman, ki so ga našli v snegu. Ko je njegova žena Corinna izvedela, da je Michael zapestnico, ki mu zelo veliko pomeni, med nesrečo izgubil, je najela iskalno ekipo. Ta je talisman zdaj končno našla in prinesla v bolnišnico.

Schumacher je zelo vraževeren. Ko je še dirkal, je verjel, da mu srečo prinašata krtača 16-letne hčerke Gine-Marie in Corrinin amulet. Največ pa mu pomeni zlat križ, ki mu ga je nekoč kupil 14-letni sin Mick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.