Bo Jen nova Brangelinina soseda?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Richmondu bo mogoče letos nastalo nekoliko gneče.
Oglej si celoten članek

Jennifer Aniston naj bi vrgla oči na posesti v jugozahodnem predelu Londona - v mestnem okraju, kjer nameravata preživeti nekaj naslednjih let tudi njen nekdanji mož Brad Pitt z zaročenko Angelino Jolie. Jen, ki trenutno v Londonu snema komedijo Miss You Already, naj bi namreč že zaprosila svoje agente, naj si ogledajo domovanja zanjo.

"Z Bradom ni imela nič že od njune ločitve leta 2005,“ je povedal neimenovani vir. "Vendar če bi živela v isti soseski, bi to lahko vodilo do neprijetnih srečanj.“

Brad in Angie, ki sta se zaročila prejšnji mesec, sta hišo v Richmondu najela že lani in naj bi se tja vrnila te dni, po svojih počitnicah na Galapagosu. "Filmskim zvezdam je všeč tukaj, ker gre še vedno za predel Londona, obenem pa ti daje občutek podeželja,“ je še dodal vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.