Bo George Michael za vedno izgubil glas?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Imunski sistem pevca Georgea Michaela naj bi bil vse šibkejši. Zaradi pljučnice bi lahko bil celo ob glas.
Oglej si celoten članek

Teden po tem, ko so 48-letnega Georgea Michaela hospitalizirali zaradi pljučnice, iz bolnišnice na Dunaju prihajajo tako dobre kot tudi slabe novice. Fani glasbenika se oklepajo sporočila Michaelovega prijatelja Fadija Fawaza, ki je prek Twitterja sporočil, da gre britanskemu glasbeniku vse bolje. "Občutek imam, da je danes dober dan," "Zelo dobre novice" in "Srečni dnevi" so Fawazova najnovejša sporočila na Twitterju.

Na žalost pa so vse glasnejše tudi govorice, da je pljučnica tako huda, da ji pevčev imunski sistem ni kos. Nekateri se bojijo, da bi bil George Michael zaradi bolezni tudi ob glas. Uradne izjave o njegovem stanju še ni. Znano je le, da je Michael odpovedal vse koncertne turneje Symphonica, v bolnišnici pa naj bi ostal vse do božiča. Britanski časopisi poročajo, da naj bi ob priljubljenem glasbeniku ves čas bedela njegova družina, s katero si je zelo blizu. Na Dunaj pa je prispel tudi Georgeev nekdanji partner Kenny Goss.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.