Blaž Švab: Jaz bom umrl od sramu

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Pevec Modrijanov je sodeloval pri prav posebnem izzivu.
Oglej si celoten članek

Pevec Blaž Švab je po tem, ko je od Roka Švaba dobil nominacijo, sodeloval v akciji Stopi iz cone udobja. Izziv je sicer začel Blaž, ki je Roka pozval, da na balkonu zavriska in zapoje pesem Ti si moj sonček skupine Agropop. Rok je nominacijo opravil in Blažu, ki je konec februarja postal oče sinu, vrnil žogico.

Blaž je moral na ulici na glas zapeti pesem Naš kuža. "Vsi me gledajo skozi okno, jaz bom umrl od sramu. Rok, hvala za nominacijo #stopiizconeudobja, da naj zapojem pesem od Hajdi sredi ulice. Bogi psi, še njim je nerodno,“ je po svojem nastopu povedal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:08 9. Avgust 2020.

    Luštkana pesmica

  • 09:39 3. Avgust 2020.

    Švaba od sramu in pogoltnosti lahko crkneš takoj,saj si že par let prepozen!Musko,ki jo kao avtorsko špilaš s tvojim bendom …

  • 20:30 21. April 2020.

    Betoven me prav zanima na kaj znaš igrat!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.