Blaž Švab dobil drugega otroka, ki nosi prelepo ime

Čestitke!
Oglej si celoten članek

"Naša družinica se je povečala za članico. Rodila se nam je Livi Maria. Bratec Lev je izbral ime Livi, ki pomeni 'sladka' in 'draga Bogu'. Drugo ime Maria pa je dobila po babici Mariji, omiki, ki smo jo vsi imeli tako radi. Mamica Lara je dobro, mala Livi Maria je prečudovita, Lev je zelo ponosen, le dadi Blaž je malo bled. Obdaja nas velika hvaležnost do vseh srčnih babic, ginekologinj in drugega osebja v celjski Porodnišnici. Hkrati pa močna želja, da se dajmo vsi skupaj truditi za ta svet, da se bodo vsi otroci rojevali v tako lepo in mirno okolje. Prav vsem pošiljamo objem. Mami Lara, Lev, Livi Maria in Blaž," je pevec Blaž Švab sporočil na Facebooku.

Lev se je pevcu in novinarki oddaje Jutro na Planetu rodil leta 2020. Paru čestitamo!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:55 8. Avgust 2024.

    Meni je že dolgo slabo kakšna imena dajejo ''slavni'' svojim otrokom....

  • 00:29 8. Avgust 2024.

    Lev sicer ni primerno ime za Slovenijo, ker ima asociacijo na politiko...Lion, Leon je v tem primeru bliže namenu (kralj …

  • 21:33 7. Avgust 2024.

    To ime še lepo ni, kaj šele prelepo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.