Bivša misica že drugič mamica

Foto: Mediaspeed.net/Žurnal24
Foto: Mediaspeed.net/Žurnal24
Maša Merc, nekdanja miss Slovenije, je med prazniki dobila najlepše darilo. Že drugič je postala mamica.
Oglej si celoten članek

Manekenka Maša Merc je pretekli konec tedna v mariborski porodnišnici povila drugega sina, poroča revija Nova. Svojemu drugorojencu je miss Slovenije 2000 nadela ime Jaša, ki pa prav prisrčno pristaja imenu prvega sina, ki mu je ime Staš. Mlada mamica je povedala, da so bili tedni pred porodom precej naporni, čeprav je vedela, kaj jo čaka.

Glede na to, da jo je Staš že dobro pripravil na prihod drugega sinčka, je bilo tokrat vse lažje, je za omenjeno revijo še povedala lepotica. "Pri drugem otroku se mi zdi, da ne kompliciraš tako kot pri prvem. Bomo videli, kako bo naprej (smeh)."

Sicer pa je Maša pred nekaj meseci resno razmišljala o splavu, kar si lahko preberete TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.