Bine Volčič pravi, da bo za vedno ostala njegova ljubica

Foto: Robi Rep
Foto: Robi Rep
Bine Volčič, eden izmed najbolj prepoznavnih kuharskih šefov v Sloveniji, je med karanteno osvojil nov poklic. Pravi, da se je doma posvetil svoji družini in postal nov domači učitelj. Zaupal nam je tudi kaj še je osvojil med karanteno in kdo v družini je podedoval njegov talent za kuharijo…
Oglej si celoten članek

Si želiš tudi ti postati zvezda? Na sceni je nov šov JOONGLAA STAR, kjer lahko dokažeš svoj talent! Misliš, da imaš potrebno za zmago? Hitro se prijavi na joonglaa.si, pusti svoj pečat in osvoji glavno nagrado v vrednosti 15.000 €! Prijave potekajo do 7. 8. 2020. 

''Mogoče sem imel previsoke cilje''
Na vprašanje kaj je bila največja skrb ob odprtju svojega bistroja Bine odgovori, da ga je bilo najbolj strah, da je njegov koncept preveč kompleksen in da mu zaradi tega ne bo uspelo. ''Ko sem 2016 odpiral svojo Monstero, me je bilo najbolj strah, da je moj koncept preveč zakompliciran za splošno populacijo. Bal sem se, da mogoče mi pa ne bo šlo, mogoče imam previsoke cilje, mogoče preveč pričakujem od ljudi. Ampak na koncu se je izkazalo, da je to 'the best' projekt in da je Monstera moja ljubica in zmeraj bo.'' Na vprašanje kdaj sta se z ženo nazadnje prepirala, Bine v smehu odgovori, da na srečo nikoli. ''Midva z ženo se nikoli ne kregava 'čri čri čri'.''


''Ona je tak skriti potencial''
Ne bi si mislili, da ima naš kuharski mojster težave pri pripravi nekaj tako preprostega kot je pica. A Bine prizna, da se je v mesecih karantene posvetil izpopolnitvi priprave prave italijanske pice. ''Sploh testo za pico. Dobil sem novo peč iz Anglije in sem jo hotel naštudirati. Tako, da zdaj znam speči tudi pico, prej je nisem.''  

 

 

Njegov navdušenje nad kuhinjo pa je po njegovih besedah podedovala hčerkica Tajda. ''Tajda se mi zdi, da ima žilico za take stvari,'' doda še, da hčerka zelo rada kuha, peče palačinke in da v njej vidi ''tak skriti potencial''.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.