Billy Idol prihaja v "zažigaški" formi

Foto: Žurnal24 Billy obljublja odlično zabavo. (Foto: Flynet/JLP)
Naglo se bliža datum koncerta rockovske ikone, Billyja Idola, ki obljublja nepozaben "zažigaški" nastop. Težko pričakovani koncert se bo zgodil v četrtek, 24. junija, v ljubljanski Hali Tivoli.
Oglej si celoten članek

Legendarni rocker bo poletno turnejo začel s koncerti v Rusiji, nadaljeval na Švedskem in Finskem ter v rodni Veliki Britaniji. 54-letni glasbenik obljublja nepozaben šov, v katerega bo vključil vsem dobro znane uspešnice, kot sta Dancing With Myself in Hot In The City.

 

Britanski pevec, pisec besedil in rock ikona bo v Evropi in Severni Ameriki prvič nastopil z novim udarnim bendom. Poleg njegovih dolgoletnih sodelavcev – Steva Stevensa, Stephena McGratha in Dereka Sheriniana – se bosta Idolu pridružila še priznani kitarist Billy Morrison in bobnar Jeremy Colson.

 

Čaka nas pravi rock koncert

Omenjena spremljevalna skupina se bo pred ljubljanskim koncertom najprej ustavila v Nemčiji, Švici, na Nizozemskem, v Makedoniji in Srbiji, a v Slovenijo kljub temu prihajajo polni energije.

 

"Prihajam oborožen s svojim punk rokenrol energičnim nastopom, s Stevom Stevensom in vsemi svojimi največjimi uspešnicami ter nekaj presenečenji. Odlična zabava bo!" je razkril Billy in dodal, da nas čaka rock koncert brez primere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.