Billy Bob Thornton snema film o Angelini

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Igralec Billy Bob Thornton načrtuje snemanje filma, za katerega je snov delno črpal tudi iz njegovega burnega zakona z nekdanjo ženo Angelino Jolie.
Oglej si celoten članek

Film bo nosil naslov And Then We Drove, snemanje pa naj bi se pričelo še letos. "To je film o tipu na potovanju, ki na poti pobere dekle, ter o tem, kaj se z njima dogaja na poti. Film postavlja eno tistih življenjskih vprašanj: Kaj je to? Kam spadam?" je o filmu povedal Thornton. Novico o snemanju je potrdil tudi producent Alexander Rodnyansky, ki je povedal, da bo Thornton režiral in napisal scenarij za film, za katerega navdih je jemal tudi iz njunega zakona z Angelino.

Thornton in Joliejeva sta se poročila leta 2000 v Las Vegasu, v času svoje ljubezenske zgodbe pa sta redno polnila tabloidne stolpce s svojimi nenavadnimi izkazovanji svoje ljubezni.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.