Bil je znani hollywoodski heroinski odvisnik, danes pa vzorni očka

Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin Foto: Profimedia Macaulay Culkin
Težka preteklost, a srečna prihodnost.
Oglej si celoten članek

Prisrčne fotografije igralca Macaulayja Culkina in njegove družine med sproščenim potepanjem po sončnem Los Angelesu pričajo o tem, da je igralec kot mož in oče končno našel svoj mir. V njegovem življenju so vse, odkar je namreč v devetdesetih letih zaigral v legendarnih filmih Sam doma, prevladovale same težke preizkušnje.

Igralec se je lahko že kot 10 letni deček pohvalil s tem, da je milijonar. Z uspehom pa je prišel padec, kar je doletelo večino mladih igralcev. Culkin je začel eksperimentirati z drogami, v katerih je verjetno iskal tudi uteho. 

Njegov oče ga je silil v šovbiznis, preživel pa je tudi smrt svojih dveh sester. Dakota je v prometni nesreči umrla leta 2008, leta 2015 pa je umrla še igralčeva sestra Jennifer, in sicer zaradi prevelikega odmerka drog. 

Poleg tega sta se njegova starša na sodišču prepirala za njegovo skrbništvo. Oče Kit je hotel samo njegov denar, vse otroke naj bi v otroštvu trpinčil in zlorabljal. Od mladosti do njegove smrti po možganski kapi Macaulay ni z njim spregovoril niti besede.

Leta 2013 se je predoziral s heroinom, prijatelji so ga našli zadnji trenutek in ga odpeljali v bolnišnico. Takrat je bilo za njim devetletno propadlo razmerje z Milo Kunis, poleg tega pa tudi propadla kariera.

Čeprav se zvezdnik z družino skrbno izogiba medijem, je znano, da ima s partnerko Brendo Song dva otroka, hčerki je ime Dakota, po igralčevi sestri. Ime sina ni znano. Igralca sta se spoznala na snemanju filma na Tajskem in skupaj sta od leta 2017. Igralec je uspešno premagal odvisnost in zdaj živi mirno družinsko življenje. 

Njegova sproščenost kar odseva na fotografijah, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.