"Bil bi nor, če ne bi spal s Kylie Minogue"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Jean-Claude Van Damme je priznal, da je imel pred leti afero s pop pevko Kylie Minogue.
Oglej si celoten članek

Jean-Claude Van Damme, ki trenutno promovira svoj novi film Plačanci 2, je pred kratkim priznal, da je imel z avstralsko zvezdnico Kylie Minogue kratko afero. Vse skupaj naj bi se dogajalo leta 1994, ko sta skupaj snemala film Ulični bojevnik. Jean-Claude se je sprva poskušal izogniti odgovoru, a je na koncu vseeno priznal, da sta imela s Kylie razmerje in da bi bil nor, če ne bi spal z njo. "Kdo vam je to rekel? No, vprašajte njo, ona ima boljši spomin, jaz pa sem star 51 let in v Plačancih 2 so me stalno udarjali v glavo. Ampak recimo, da se je to res zgodilo," je sprva dvoumno dejal igralec, nato pa nadaljeval: "Ok, ja. Zgodilo se je. Bila sva na Tajskem, ko sva imela afero, delila sva si sladke poljube in se čudovito ljubila."

O tem, da se je med zvezdnikoma nekaj kuhalo, so mediji prvič pisali leta 2007, a takrat nihče od njiju ni priznal afere. Osemnjast let kasneje pa je Jean-Claude končno potrdil govorice. "Bil bi nor, če ne bi spal z njo! Zelo dobro poznam Tajsko in takrat sem ji pokazal svojo Tajsko," je še hudomušno dodal igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.