Big Brother: Tekmovalci izbrali zmagovalca

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Petnajst izpadlih tekmovalcev šova Big Brother, ki so s finalisti živeli in se z njimi borili za glavno nagrado, so nam izdali, koga si želijo videti kot zmagovalca.
Oglej si celoten članek

Mirela, Alen, Dragan, Jadranka in Jasmin so finalisti šova Big Brother, medtem ko Simona, Klemena in Erika čaka še sobotna izločitvena oddaja, po kateri bo eden izmed njih šov zapustil. V torkovem finalu bo tako sedem finalistov, a se jih bo le pet uvrstilo v četrtkov superfinale. 

Sodeč po priljubljenosti, ki jo merijo na uradni strani Big Brother, trenutno najbolje kaže Draganu, Eriku in Mireli. Koga pa bi za zmagovalca, če bi lahko odločali, izbrali njihovi nekdanji sotekmovalci?

Adnan navija za Klemna, prav tako kot Polona, Anže, Gregor in Filip, Saša in Diana. Marko seveda za svojo simpatijo Mirelo, zmago pa ji želijo tudi Alen, Alenka in Dalibor. Maša in Tamara bi nagrado privoščili Jadranki, Tugomir Draganu, Alma pa Jasminu. 

Če bi torej izbirali tekmovalci, bi bil zmagovalec Klemen. Vas je njihov izbor presenetil?

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    08:22 4. Junij 2016.

    Naj zmaga Jadranka!! Edina poštena, pristna in nehinavska.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.