Big Brother: Tako čutno se je drgnila ob Marka

Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela Foto: Big Brother Mirela
Mirela in Marko sta do gledalcev šova Big Brother postala zelo velikodušna.
Oglej si celoten članek

Mirela in Marko se ne skrivata več pod rjuhami in pred kamerami uprizarjata prave erotične šove. Včeraj je Mirela zajahala svojega žrebca in mu ponudila čutno masažo intimnega predela. Očitno 39-letnica misli resno, saj je za soboto, ko praznuje štirideseti rojstni dan, napovedala seks v živo in to brez rjuh.

Mirela je stanovalcem zabrusila, da je Marko njen fant in da se ji zato seks pred kamerami ne zdi nič spornega ter da je nanj zelo ponosna. Izdala je, da do sedaj še nista šla do konca, ker želi stopnjevati nivo poželenja in obljubila, da bodo vse zavore popustile na njen rojstni dan.

"A lahko gledamo, navijamo," jo je vprašal sostanovalec, Mirela pa mu je odgovorila: "Ne navijali ne boste, ker bova imela sobico za sebe."

Si res končno želi tega darila ali je vse le dobro načrtovana taktika za obstoj v šovu?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:46 11. April 2016.

    Pa ne da dobita dodatek na pripravljenost ? res na bruhec mi gre 40.let bo stara pa se obnaša kot …

  • 16:17 11. April 2016.

    Ta pa je potrebna kurbica

  • 12:48 11. April 2016.

    Vseeno je tako vedenje nesprejemljivo in zanj ni opravičila. Že če bi bila brez otrok, bi bilo nesprejemljivo, da neko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.