Big Brother: Mirela razočarala starše, v studio prišla sestrična

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Tekmovalci šova Big Brother so danes prejeli pisma svojih domačih. Iz šova je izpadla Polona.
Oglej si celoten članek

Danes je bilo v hiši Big Brother zelo čustveno, saj so tekmovalci prejeli pisma od doma, tudi Mirela. "Seko, vsi te podpiramo in navijamo zate. Fanta sta dobro, zdrži do zmage," ji je v pismu zapisala sestrična Ivana, ki je prišla tudi v studio. Povedala je, da Mirelina sinova šova ne spremljata in da je v stikih z Mirelinim nekdanjim partnerjem Andrejem. Mirelina starša hčerke nekaj časa nista podpirala, sedaj pa se je njihovo mnenje spremenilo. "Ko je bila Mirela tarča napadanja, so videli, da je iskrena in dobra po srcu. Radi jo imamo, še vedno, ne glede na vse," je povedala Ivana, ki je presenetila z izjavo, da meni, da obstaja možnost, da Mirelo Andrej vzame nazaj k sebi, čeprav je zatrdil, da je zveze konec.

Pred Klemnom težka odločitev

Big Brother je Klemnu ponudil, da se lahko prihodnji teden odreši stalne nominacije, če določi tri sotekmovalce, ki ne bodo prejeli pisma svojih domačih. Klemen je rekel, da bo ponudbo sprejel, če lahko določi le dva. Big Brother se je s tem strinjal. Brez pisma sta tako ostala Polona in Dragan. "Samo zato, ker sta šele tri teden v hiši,“ je razložil Klemen, ki je sicer zavrnil kar dve mamljivi ponudbi Big Brotherja, ki bi ga za vedno odrešili direktnih nominacij. Če bi sprejel prvo ponudbo, bi vsi – razen njega – ostali brez pisma, če bi sprejel drugo, pa bi jih brez sporočila ostalo pet.

Iz šova je sicer ta teden izpadla Polona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:06 23. Maj 2016.

    jao, andrej laharnar, vzel jo boš nazaj, pa naj te pol izcuza do bankrota.....bebči .....

  • 13:50 22. Maj 2016.

    Že nekaj časa me obstreljujejo z nekimi "novicami" iz neketam "big brother" pašte. Pa dobro, a smo res postali tako …

  • 06:10 22. Maj 2016.

    Mal te jebe velika začetnica,pa z ločili tut nis na ti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.