Big Brother: Erik razkril, kako je izgubil svojo veliko ljubezen

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Erik je bil dve leti v zvezi z Nemko Isabel. Postavni Koprčan pa na žalost ni bil všeč njenemu očetu …
Oglej si celoten članek

Erik je v Nemčiji delal kot učitelj tenisa. Tam je spoznal Isabel, s katero je bil dve leti v zvezi. Njuna ljubezen se je končala, ker Erik ni bil všeč njenemu bogatemu očetu. Ta se je sicer na začetku pretvarjal, da je vse v redu, a ga je motilo, da je Erik tujec. Bolj toleranten pa je bil do drugih migrantov v Nemčiji, saj je bil vodja migrantskega centra.

Nekega večera je počilo. "Rekel sem le, naj pazijo, saj pride 105 moških, starih od 18 do 30. Da ne bi nadlegovali žensk … Povedal sem, da se bojim za Isabel, saj je hodila vsak večer mimo gozda in tega centra. Oni živijo v celofanu in mislijo, da se kaj takšnega ne bo zgodilo. Njen oče me je napadel in me označil za rasista. Vstal sem. Pogledal njo in vprašal: 'Kaj pa ti misliš, Isabel?' Ona je pogledala očeta, zato sem se poslovil.“


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.