Bieber trčil v paparaca in pobegnil

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec Justin Bieber se je z avtomobilom zaletel v paparaca in pobegnil.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je v ponedeljek pozno zvečer, ko je Justin s svojim ferrarijem zapuščal Laugh Factory. Z njim je bil njegov prijatelj, raper Lil Twist, okoli avtomobila pa ogromno paparacev, ki so ju skušali fotografirati, poroča TMZ.

Ko se je Justin usedel za volan, si je med paparaci pričel utirati pot. Tik preden je odpeljal, pa je enega od njih z vozilom stisnil ob parkirano vozilo. Justin se ni ustavil. Ni znano, ali je vedel, da je z avtom v nekoga trčil.

Paparaca, ki ne dela za TMZ, so z rešilcem odpeljali v bližnjo bolnišnico. Priče niso znale povedati, kakšne poškodbe je utrpel, nekateri pa sumijo, da si je poškodoval nogo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.