Bieber fizično obračunal s fotografom

Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber Foto: FameFlynet Justin Bieber
Justin Bieber, ki se sicer ne brani paparacev, je konec tedna popolnoma izgubil razsodnost.
Oglej si celoten članek

Tudi sladki Justin Bieber ima svojo temno stran. Konec tedna je pevcu prekipelo, ko mu je eden izmed fotografov zaprl pot in se ni želel umakniti, čeprav ga je Bieber prosil, naj se umakne. Justinu, ki je do fotografov sicer zelo vljuden, se je zaradi tega popolnoma zmešalo. Prišlo naj bi celo do fizičnega obračuna, v jezi je izgubil čevelj in kapo, njegovo dekle Selena Gomez pa mu je moralo pomagati, da se je spet obul.

Prestrašeni fotograf je v strahu obsedel na pločniku, pri incidentu pa so morali posredovati celo gasilci, reševalci in policisti. Fotograf, ki naj bi po tem zaradi bolečin v prsih poiskal bolnišnično pomoč, je namreč dogodek prijavil policiji, ki zdaj raziskuje primer kot napad nanj, navaja ameriški tabloid TMZ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:18 28. Maj 2012.

    Prokleti bedak z piskrom!!!! Kaj misli, da za njega ne veljajo pravila, če je kao neki slavni(beri: pederski) pevec???!!!!! Mrš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.