Bi se Clonney zaročil, če bi vedel to?

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ali Clooney ve za zaročenkino temno preteklost?
Oglej si celoten članek

Novopečena zaročenka Georga Clooneyja, Amal Alamuddin, je res lepa in pametna, a še zdaleč ni popolna. Spletni portal radaronline.com namreč poroča, da je uspešna mednarodna odvetnica nekoč sodelovala z diktatorji iz Bahraina. Amal je bila pravna svetovalka kralja Hamada bin Isa al-Khalifa, ki je bil obtožen krutega kršenja človekovih pravic in številnih umorov protestnikov.

Amal je sicer sodelovala pri preiskavah o kršenju človekovih pravic, ki jih je naročil kralj, čeprav so prav njegove varnostne sile obtožili umora več kot tridesetih ljudi. Kasneje se je odpovedala službi kraljeve svetovalke, a le kaj bo na to rekel George, ki je znan kot velik dobrodelnik in varuh človekovih pravic?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.