Bi prepoznali to znano Slovenko?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako ljubka je bila v otroštvu.
Oglej si celoten članek

31-letna glasbenica in vplivnica Nika Krmec je pred kratkim na Instagramu objavila ljubko črno-belo fotografijo iz otroštva. Na njej je oblečena v volneno jopico in s kodrastimi lasmi prikupno gleda v kamero. 

“Po mnenju staršev sem bila kot otrok vedno trmasta, živahna in nagajiva. Nikoli nisem hotela spati v svoji posteljici in vedno so skrivali hrano pred mano, saj sem jo oboževala,” se je otroštva spominjala Nika.

Foto: Nika Krmec Nika Krmec in Skeyti

“Eden izmed najbolj smešnih spominov iz osnovne šole je ta, da sem vsako jutro olupila in narezala krompir, nato pa s sošolko pred poukom spekla pomfri. Drugi najljubši spomin pa je, ko smo s sošolkami med odmori skakale ‘gumitvist’, ki je bil takrat zelo priljubljen. Seveda so me v osnovni šoli zaradi skupine Foxy Teens dražili, a me to ni motilo. Srednja šola pa je bila zame precej težko obdobje,” nam je zaupala 31-letnica.

Nika se te dni ukvarja z opremljanjem svojega stanovanja, ki ga je prenavljala kar dolgo časa. Dneve preživlja predvsem s 16-letno psičko Skeyti, ki jo v zadnjem času pesti huda tesnoba, ko jo Nika pusti samo. V čast psički si je na roko dala narediti tetovažo njene šapice, pred kratkim pa je povedala, da jo je Skeyti naučila, kaj pomeni brezpogojna ljubezen. O njunem ritualu s sladoledom si lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:53 15. September 2024.

    Ta še v svoji vasi ni znana

  • 11:02 15. September 2024.

    Kako hudiča, da je ne poznam. Od kje naj bi bila znana. ??

  • 10:28 15. September 2024.

    Še dobro, da gre le za znano Slovenko, ne pa slovensko zvezdnico, kot je označba za večino ostalih na tem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.