Beyoncé se brani

Foto: Youtube Beyonce Knowles
Pevkin trebušček in njena nosečnost sta prišli pod vprašaj zahvaljujoč videu na spletu, na katerem je videti, kot bi se njen trebušček zgubal, ko se je usedla. Njen tiskovni predstavnik je govorice zanikal.
Oglej si celoten članek

Mediji so že neštetokrat ugibali, ali je Beyoncé morebiti noseča. Zdaj je sama potrdila novico, vendar so se že pojavili dvomi v njeno nosečnost, potem ko se je na spletu pojavil posnetek njenega gostovanja v avstralski televizijski oddaji Sunday Night HD. Pevka se je v oddaji pojavila v ozki obleki z napetim zaobljenim trebuhom, ki pa se je, ko se je usedla nasproti voditelja, "zgubal", kar je povzročilo številne razprave v medijih o tem, ali je resnično noseča.

Ena od možnih teorij je, da je morebiti najela nadomestno mater in samo hlini nosečnost, spet druga, da nad svojim nosi lažni trebuh. Vsekakor pa je gotovo, da njen trebušček obstaja, kar je pevka dokazala tudi med svojim bivanjem na Hrvaškem septembra, ko so jo ujeli brez majice.

Pevka zanikala govorice

Pevkin tiskovni predstavnik je govorice komentiral kot "neumne, smešne in neresnične".

V oddaji je zvezdnica potrdila, da z Jay-Z-jem, s katerim sta poročena tri leta, pričakujeta svojega prvega otroka februarja. "Preprosto čutim, da je čas, in sem zelo hvaležna Bogu, da me je blagoslovil z največjim darilom, ki ga lahko prejme človek," je povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.