Beyonce razširja glasbena obzorja

Foto: Žurnal24 Lepotica bo v novem filmu Cadillac Records zaigrala z oskarjevcem Adrienom Brody
Uspešna pevka je predstavila načrte za snemanje country albuma.
Oglej si celoten članek

Knowles je bila tako navdušena in prevzeta z njeno predstavo na ameriških podelitvah glasbenih nagrad, kjer je nastopala z ramo ob rami s country bendom Sugarland, da načrtuje zamenjati njen tradicionalni rithem&soul s country ritmi.

Pevka na slovesni podelitvi MTV nagrad zapela priredbo svoje uspešnice Irreplaceable. Po navedbah njenih prijateljev si želi Beyonce poskusiti nekaj čisto novega, kar je tudi razlog, da se podaja v čisto nov glasbeni stil. Pevka je velika ljubiteljica country glasbe, zato si tudi zamišlja da bo na novo zastavljena pot razburljiva in zanimiva.

Prvi country preizkus je prestala prav na MTV nagradah, odziv je bil navdušujoč, zato še toliko več zanosa. Po besedah njenih upravnikov je country glasba v Ameriki zelo popularna in bo z čokoladno lepotico postala le še bolj zanimiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.