Beyonce posnemala Iris Mulej

Foto: Reuters Destiny's Child Foto: Benjamin Kovač Viktorji rdeča preproga
Ko se je Beyonce v nedeljo v seksi bodiju pojavila na finalu lige ameriškega nogometa, smo se takoj spomnili na Iris Mulej, ki je na lanski podelitvi Viktorjev poglede lovila v podobni drzni kreaciji.
Oglej si celoten članek

Malo za šalo bi lahko rekli, da tokrat zvezdnica svetovnega kova posnema našo Iris Mulej. Podobnost drznih kreacij je na prvi pogled očitna, razlikuje pa se po izrezu na dekolteju.

Beyonce je moškim mešala glavo z zapeljivim in globokim dekoltejem in prozornimi čipkastimi detajli okoli bokov, Iris pa je lansko leto veliko prahu dvignila že z manj drzno kreacijo. Namesto dekolteja je imel njen bodi obliko korzeta, manj pogumna pa je bila tudi pri čipkah, ki so golo kožo pred pogledi ščitile še s tanko tkanino.

Kateri bolje pristoji?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:09 5. Februar 2013.

    Iris je pa posnemala cesarske pingvine...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.