Beyonce najela celo vojsko varušk za dvojčka

Foto: Profimedias Beyonce
Zdaj pa že pretirava …
Oglej si celoten članek

Pred šestimi tedni je pevka Beyonce rodila dvojčka. Petletni Blue Ivy sta se pridružila bratec Sir in sestrica Remi. Zdaj, ko imata tri otroke, doma potrebujeta še več pomoči, kot sta jo potrebovala prej. A zdi se, da Jay-Z in Beyonce znata poskrbeti zase in za svoje potomce.

Zvezdniški par naj bi najel kar šest varuš, po tri za vsakega dvojčka. Po poročanju OK! Magazina naj bi vsaki varuški letno plačala 100 tisoč dolarjev, kar je 8300 dolarjev mesečno.

Magazin Beyonce končno pokazala dvojčka

"Dvojčka ne spita ob istem času, zato se je odločila, da vsak otrok potrebuje po tri varuške," je povedal vir blizu družini. Blue Ivy ima dve varuški.

Vsega skupaj imata glasbenika torej kar osem varušk, ki so prisotne tako podnevi kot tudi ponoči in na dopustih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.