Beyoncé na Kubi povzročila evforijo

Foto: EPA Beyoncé in Jay Z Foto: EPA Beyoncé in Jay Z Foto: EPA Beyoncé in Jay Z
Med romantično večerjo, ki sta si jo Beyoncé in Jay-Z privoščila v Havani, je zaradi množice oboževalcev morala posredovati policija.
Oglej si celoten članek

Beyoncé in Jay-Z se te dni mudita na Kubi, kjer praznujeta peto obletnico poroke. Če sta zakonca računala na intimo, pa sta se hudo uštela, saj je morala med njuno romantično večerjo v restavraciji La Guardia posredovati policija. Pred restavracijo se je namreč začela zbirati množica ljudi, ki so vzklikali pevkino ime. Beyoncé je prijazno vstala od mize, jim pomahala v pozdrav in se z najmlajšimi oboževalci celo fotografirala, Jay pa si je ta čas privoščil kubansko cigaro. Da sta golobčka lahko varno zapustila restavracijo, ju je morala spremljati policija, saj je bila kubanska evforija prevelika. Zakonca, ki sta uživala v kubanskih specialitetah, sta se nato umaknila v bolj intimno restavracijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.