Berlusconi se je zaročil z 48 let mlajšo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Silvio Berlusconi je pred dnevi sporočil, da bo spet skočil v zakonski jarem. Njegova tokratna izbranka je 28-letna Francesca Pascale.
Oglej si celoten članek

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je v nedeljo sporočil veselo novico; spet je zaročen. Tokratna srečnica je Francesca Pascale, ki je bila nekoč članica kluba Berlusconijevih oboževalcev, ki se imenuje Silvio, pogrešamo te.

Francesca, ki je od svojega zaročenca mlajša kar 48 let, je povedala, da je Silvio ne privlači zato, ker je pomemben politik, temveč zato, ker so ji všeč ljudje, ki povedo, kar si mislijo. Berlusconi pa je razložil, da se je zaročil zato, ker noče biti več osamljen.

To bo za 76-letnega politika že tretji zakon. Zadnja žena Veronica Lario ga je zapustila leta 2009, ko je izvedela za njegove slavne "bunga bunga" zabave in zveze s številnimi starletami. Prva žena je bila Carla Elvira Dall'Oglio, od katere se je ločil leta 1985.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.