Benaissa priznala nezaščiten seks

Foto: Žurnal24 Nadja Benaissa (Foto: EPA)
Nadja Benaissa, članica nemške pop skupine No Angels, je na sodišču priznala, da je imela spolne odnose z več partnerji, ne da bi jim predhodno povedala, da je HIV-pozitivna.
Oglej si celoten članek

Začelo se je sojenje proti Nadji Benaissi, članici popularne skupine No Angels, ki je obtožena, da je imela nezaščiten spolni odnos z več partnerji, čeprav je HIV-pozitivna.

 

Ni bilo namerno

28-letna pevka je na sojenju priznala svoja dejanja in hkrati dodala, da nikogar ni želela okužiti namerno. "Resnično mi je žal za svoja dejanja," je povedala Nadja, ki je okužila enega spolnega partnerja.

 

Nadja se zato sooča z obtožbo povzročitve hude telesne poškodbe in poskusa povzročitve hude telesne poškodbe na dveh moških, ki pa k sreči nista bila okužena.

 

Če bo obsojena, ji grozi zaporna kazen od šestih mesecev do deset let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.