Čokolado nalomite na manjše koščke in jih vmešajte v zavreto mleko. Primešajte tudi vanilijev sladkor, nekaj kapljic ruma in sladkajte po okusu. Mešajte toliko časa, da se čokolada popolnoma raztopi.
Če želite gosto vročo čokolado, v manjši posodici zmešajte štiri žličke škroba in štiri žlice mleka.
Mešanico vlijte v vročo čokolado in kuhajte še kakšno minutko, da se zgosti. Med kuhanjem nenehno mešajte.
Ponudite v srednje velike skodelice ter okrasite s stepeno smetano in kakavom.
Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.