Beckham ostaja v modi?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Angleški nogometni zvezdnik David Beckham je v pogovoru za nemški časnik Welt am Sonntag razkril, da svojo prihodnost vidi v modi.
Oglej si celoten članek

Športni uspehi so zanj sicer bistveno pomembnejši od denarja in sponzorskih pogodb. "Veliko več bi mi pomenil naslov nogometnega svetovnega prvaka kot pa katerikoli posel," pravi 36-letni Beckham in dodaja, da imata v njegovem življenju prednost dve stvari: "Na prvem mestu je družina, v nogometu pa doživim več zadoščenja kot pri drugih stvareh."

Beckham ima svojo znamko spodnjega perila pri švedski blagovni znamki H&M, kjer že žanje uspehe. Če se bo odločil za nadaljevanje modne kariere, pa mu bo zagotovo na pomoč priskočila Victoria, ki je v modnem svetu že priznano ime. Beckhamova imata zagotovo dobre možnosti za izgradnjo modnega imperija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.