Beatricin klobuk stane že 30 tisoč $

Foto: Žurnal24 Klobuk, ki ga je Beatrice (desno) nosila na poroki svojega bratranca princa Will
Popularni klobuk, ki ga je princesa Beatrice nosila na poroki princa Williama, je na spletni dražbi na eBayu dosegel že 30 tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Grd ali lep, princesa Beatrice je dokazala, da je njen slavni klobuk vreden celo bogastvo. Na eBay ga je dala pred dobrim tednom, danes pa bi morali zanj odšteti že 30 tisoč dolarjev (približno 20.800 evrov). Cena pa lahko še precej naraste, saj bo dražba potekala do nedelje, 22. maja.

 

"Popolnoma sem osupla nad količino pozornosti, ki jo je deležen moj klobuk. To je čudovita priložnost, da lahko zberem denar v dobrodelne namene. Upam, da bo končni ponudnik v njem užival tako kot jaz," je povedala Beatrice. 22-letnica bo ves izkupiček namenila dobrodelnima organizacijama Unicef in Children in Crisis (Otroci v krizi).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.