Basist Lionela Richieja sam sebe večkrat zabodel z nožem

Foto: Profimedia
Zaradi piškotov, v katerih je bila marihuana, je začel sam sebe napadati z nožem.
Oglej si celoten članek

Ethan Farmer, basist pevca Lionela Richieja, naj bi, po tem, ko je zaužil piškote, v katerih je bila marihuana, sam sebe večkrat zabodel z nožem. Po incidentu so ga odpeljali v bolnišnico.

Po tem, ko se je doma zabaval s prijatelji, s katerimi os očitno naredili tudi piškote iz marihuane, je kar na enkrat postal nasilen. Reševalci so ga našli v njegovem stanovanju v San Fernando Valleyju, kjer je močno krvavel. Ameriški mediji pišejo, da je večkrat zabodel samega sebe. Vir je za TMZ povedal, da Ethan uspešno okreva, kaj več pa ni želel razkriti.

Ko marihuano uporabimo kot sestavino za piškotke, ta potrebuje dlje časa kot marihuana, ki se jo pokadi. Tisti, ki uživa piškote, nekaj časa ne čuti učinka piškotov, zato obstaja možnost predoziranja. Zdravniki predvidevajo, da se je prav to zgodilo pri basistu znanega pevca, piše britanski Metro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:45 5. Junij 2017.

    Verjetno niso bili samo kukiji ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.