Barbrin spor s HIV pozitivnim sinom

Foto: EPA
Foto: EPA
Barbra Streisand ne komunicira več s sinom Jasonom Gouldom.
Oglej si celoten članek

Pevka in igralka Barbra Streisand se s spolno usmerjenostjo svojega homoseksualnega edinca ni nikoli obremenjevala. Jasona, ki se ji je rodil v zakonu z igralcem Elliottom Gouldom, je sprejela takšnega, kot je. Pred enim letom pa sta prekinila stike, ker se je igralka nenadoma začela vmešavati v njegovo življenje.

Jason je v New Yorku namreč znan kot veliki Casanova. Ljubimce naj bi menjaval hitreje kot spodnjice. "Zvezdnica se boji, da Jason zanemarja svoje zdravje. Želi si, da bi si njen sin našel prijetnega partnerja in se ustalil. Jason pa o teh načrtih noče slišati nič," je izdal vir.

Sedemdesetletna pevka si poleg tega izjemno želi vnučkov, a, kot kaže, tega ne bo doživela. "Jezna je, ker Jason ne razmišlja o posvojitvi ali nadomestni materi. Odločila se je, da sina ne bo poklicala, dokler ne bo spremenil življenjskega stila, Jason pa je ne bo poklical, dokler se bo vmešavala v njegovo spolno življenje."

Spora očitno še lep čas ne bo konec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.