Bar: Lara po napadu na Katarino zapustila šov

Foto: Planet TV bar_2018 Foto: Planet TV bar_2018 Foto: Planet TV bar_2018 Foto: Planet TV bar_2018
V Baru je bilo spet zelo agresivno.
Oglej si celoten članek

Lara je bila spet vpletena v hujši prepir. V ponedeljek zvečer naj bi z neprimerno izjavo ujezila Jasmino, ki jo je nekajkrat udarila, zaradi česar je pristala v bolnišnici, v sredo zvečer pa se je Lara sprla še s Katarino.

Pretep v Baru Bar: Jasminina sestra razkrila, da sta bili v otroštvu zlorabljeni

Lara je bila slabe volje že čez dan, ko je ugotovila, da je Noemi raztrgala njeno risbico in da je izginil njen vžigalnik. Zvečer pa je počilo po igranju igrice "steklenica resnice“. Vse naj bi se začelo z debato o bivših fantih, je povedala Katarina.

Lara je Katarinino mamo označila za nekdanjo zapornico, Katarina pa je Laro provocirala z izjavo, da se "fiksa“ s tableti. Ko je beseda nanesla na Larinega očeta, je svetlolaski počil film. V Katarino je nekajkrat pljunila, razbijala kozarce, na koncu pa je dvignila stol in ga zalučala proti sotekmovalki.

Zaradi napada in groženj na Katarino je Lara dobila tri opozorila, zato je morala Bar zapustiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:58 28. September 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 …

  • 12:09 28. September 2018.

    Pa kakšne psihopatke so izbrali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.