Baletni Radio(head) in Juliet

Foto: Žurnal24 Kako najti bistvo moškega in ženske modernega časa in kako izraziti njuno požele
Če združite britansko skupino Radiohead in balet, dobite predstavo Radio and Juliet, ki jo bodo ob 20. uri uprizorili v SNG Maribor.
Oglej si celoten članek

Tretji celovečerni plesni projekt Edwarda Cluga je nastal po glasbeni predlogi slovite britanske skupine Radiohead, ene najbolj avantgardnih in kontroverznih skupin zadnjih desetih let.

Izhodišče za projekt je prepletanje glasbe (Radiohead) in giba (Juliet). Glasba omenjene skupine je zvočni odsev današnjega časa, njihova besedila pa so odraz problematičnega sveta, v katerem živimo, obenem pa pomembno sporočilo za tiste, ki si zatiskajo oči pred resnico.

Za vstopnico boste odšteli od 8 do 16 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.